De dekket til fest!

Når 15 elever fra Gulset ungdomsskole, en andreklasse på restaurant og matfag, en lærling i faget og to lærere slår seg sammen på kjøkkenet blir resultatet deilig mat.
Denne uka tok noen av våre elever og lærere turen til skolekjøkkenet på Gulset ungdomsskole. Sammen laget de en velsmakende fireretters meny:
Starter: Laksetartar
Forrett: Potetvaffel med spekeskinke
Hovedrett: Braissert kyllingbryst med kålsalat, cherrypoteter, potetmos og parikasaus
Dessert: Hvit sjokoladepanacotta med bringebærcoulis og hjemmelaget sjokoladepynt
Dette var en del av «Vi dekker til fest» som er et konsept fra NHO reiseliv der målet er å gi ungdom opplevelser og erfaringer med mat, matlaging og måltider. Å prøve seg i et yrke gjør det lettere å velge utdanning, og Telemark og Norge trenger flere fagfolk i restaurant- og matfag.
I kommende uker besøker våre elever og lærere ungdomsskolene på Gimsøy og Menstad for å dekke til fest.