Sommerskole i matematikk og naturfag

Får du stryk eller ikke vurdering i matematikk og naturfag? Intensiv sommerskole skal gjøre elever og lærlinger bedre rustet til å ta eksamen, og gi mulighet til å få et fullverdig vitnemål.

MK-elever skriver for 60+ og Fritid

Skomvær Forlag har hatt mange ekstra journalister i sving denne våren. Elevene som har tekst som valgfag i vg3 har alle levert egne saker til magasinet 60+ og FRITID. Alle kommer på trykk etter sommeren.

Internasjonal mat og 17. mai bord

Sist uke var det mye fargerik mat og fargerik borddekking på restaurant og matfag. Førsteklassene hadde både internasjonal mat og 17. mai-bord på timeplanen.

Ungdomsbedrift lager logo for magasin

Ungdomsbedriften Medita har stått for designen av den nye logoen til Eldrerådets magasin Godt Voksen. Rådet omtaler bedriften som hyggelige, iderike og lyttende.